Donacije

Neizmerno smo hvaležni vsem, ki  nam v teh dneh največjega požara na Krasu donirate vodo, isotonične napitke, energetske tablice in drugo hrano.
Prav ta povezanost nam daje moč, da se znova in znova podajamo v boj z ognjem, kljub nečloveškim naporom, izčrpanosti, peklenski vročini in stalno
spreminjajočemu močnemu  vetru, ki še dodatno podžiga nove požare.

Vsi zaposleni ZGRS Sežana smo 24 ur dnevno polno vpeti v aktivnosti za pogasitev požara in vse spremljajoče logistične naloge za podporo naših gasilcev.

Ko bo to za nami, si bomo vzeli čas, da se poimensko zahvalimo vsem donatorjem.

Trenutno imamo dovolj zalog  vode in drugih pijač ter suhih energetskih prigrizkov.

V tako obsežni večdnevni intervenciji gašenja v ekstremnih razmerah, se veliko gasilske in zaščitne opreme iztroši oziroma uniči  in jo bo potrebno nadomestiti z novo.

Za ta namen lahko donirate poljubni znesek, o zbranih sredstvih in opremi, ki jo bomo nabavili z doniranimi sredstvi, bomo poročali na naši spletni strani. 

ZAVOD ZA GASILNO IN REŠEVALNO SLUŽBO SEŽANA
Bazoviška cesta 13, 6210 SEŽANA

IBAN: SI56  011006008334069
BIC bank: BSLJSI2X
Koda: CHAR
Namen: DONACIJA ZA GASILSKO OPREMO
Referenca: SI 00 112-2022

Hvala vsem, skupaj zmoremo!


Zahvaljujemo se donatorju banan Derby banane, društvu Behar, DP Cars, FB skupini Koper gre naprej in občanom ki so donirali in seveda še enkrat hvala Moto klubu Kondor,  ki so pomagali pri zbiranju in organizaciji pomoči! Hvala!


Gasilci se zahvaljujemo se donatorjem: Pekarna Kukaj, Gostilni Ukmar Nadi Slijepčević in RD na Placu za pomoč pri organizaciji in zbiranju, Mesnici Ukmar Silvo Kobal, Alešu Brne Vultes, trgovina Križ, Elmar, PGD Idrija, vaščanom vasi Avber, Matjažu Berce in vsem ostalim ki niso omenjeni. Še enkrat hvala!


Danes ste nas tudi presenetili z donacijami vode, hrane, izotoničnih napitkov, čokolad, piškotov! 

Hvala Gasilskem društvu Podvinci, zaposlenim iz Boxline iz Sežane, Agrarni skupnosti Kazlje in Žigu Škrinjarju za donacije hrane in pijače! Hvala tudi ostalim donatorjem, ki niste tukaj zapisani, hvala!


Na poti je že druga pošilja vode, energijskih napitkov in ostalih priboljškov za gasilce na požaru. Zahvaljujemo se Igorju Vrčonu, Agrarni Kazlje, Alešu Ražmu, Lovru Kocbeku, Mojci Sto miss motoristov Moto klub KONDOR in ostalim donatorjem, ki niso tukaj omenjeni. Hvala vsem!


Gasilci se zahvaljujemo donatorjem vode Svetlani Pirman in podjetju AEB d.o.o. iz Sežane. Hvala tudi donatorjem Kosovelov dom Sežana, Mateju Cerkveniku, Gostilna Sila iz Lokve!Vodo smo takoj dostavili gasilcem na intervenciji. Hvala donatorjem!